Jágr překvapivě odmítl NHL: Mohla za to tahle svůdnice!

Jaromír Jágr 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. října 2019 19:49 | Aktualizováno: 6. října 2019 20:48

Jaromír Jágr po konci na zámořských kluzištích na hvězdnou NHL zanevřel? Vypadá to tak, při návštěvě severoamerické hokejové ligy v Praze totiž legendární útočník vyrazil jinam. Na vině byla pohledná dáma.

Jak už vás stars24.cz informoval, v pražské Lucerně včera vystoupila Sandra Cretu, známá pod uměleckým jménem Sandra. Popularita této německé popové zpěvačky dosáhla vrcholu ve druhé polovině osmdesátých a na počátku devadesátých let 20. století, tedy v dobách, kdy vyrůstal Jaromír Jágr.

Legendární hokejista dokonce oželel sváteční utkání zámořské NHL, která zavítala do Prahy, konkrétně do O2 arény. Dokonce zde nastoupil jeho bývalý tým Philadelphia Flyers v čele s kamarádem Jakubem Voráčkem. Olympijský vítěz však zvolil jiný program.

Nezadaný Jágr se rozhodl utopit zrak v hlubokém dekoltu legendy německé pop music, která oblékla rafinovaný bílý kostýmek. Jak ale uvádí server blesk.cz, vlastně ani není divu, že dal Jarda přednost koncertu.

Hokejista se totiž během jednoho ze svých livestreamů na sociální síti o Sandře rozpovídal. „Když byla mladší, byla velmi populární, mám hrozně rád její písničky,“ nechal se slyšet a dodal, že se na vystoupení moc těší.

Témata: Jaromír Jágr Sandra Cretu