Lucie Vondráčková: Čekání na chlapa u konce?!

Lucie Vondráčková a Marek Peksa 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. října 2019 18:15 | Aktualizováno: 7. října 2019 10:06

Lucie Vondráčková urovnala spory s Tomášem Plekancem, což znamená jediné - konečně má čas i sama na sebe a vztahy. O všech mužích ve svém okolí však tvrdí, že jsou to jen kamarádi. Prozradí někdy pravdu?

Dlouho měli lidé pochopení pro Lucii Vondráčkovou, že o mužích, kteří se objevovali v jejím okolí, tvrdila, že jsou pouze kamarádi. Teoreticky jí to mohlo přitížit v rozvodové bitvě s hokejistou Tomášem Plekancem. Nyní už je však spor u konce, a tak fanoušci netrpělivě čekají, zdali Lucie nekápne božskou.

Naznačuje to i server šíp.cz, podle kterého je herečka a zpěvačka na své soukromí velice opatrná a osobní informace ventiluje do médií jen zřídkakdy. Navzdory existenci řady důkazů proto Vondráčková prý odmítá přiznat své city k hokejovému brankáři Marku Peksovi.

Podle informací zdroje zmíněného serveru zpěvačka vyčkává na správnou chvíli, která nastane, až bude vztah vážnější. Údajně tak činí kvůli nepříjemným zkušenostem z minulosti.

Konkrétně web zmiňuje vztah s fotbalistou Tomášem Ujfaluším, který nakonec prohlásil, že mezi nimi nešlo o nic vážného. Podobnému trapasu by se Vondráčková ve svých 39 letech ráda vyhnula.

Témata: Lucie Vondráčková Marek Peksa