Charlotte Gottová (13) a kariéra v ohrožení: Uteče z Česka?

Charlotte Gottová 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. října 2019 16:50 | Aktualizováno: 6. října 2019 12:29

Charlotte Gottová momentálně bezpochyby myslí na jiné věci, zraky fanoušků jejího otce se na ní ovšem časem upřou s vírou, že se vydá v jeho šlépějích. Udělá dcera Karla Gotta velkou kariéru v zahraničí?

Jak vás stars24.cz informoval, po smrti Karla Gotta (†80) se objevily poměrně divoké spekulace o tom, že má Ivana Gottová v plánu zpřetrhat vazby v Česku a i s dcerami se přestěhovat do zahraničí.

Pro starší z dcer Charlotte Ellu by to však znamenalo konec slibně rozjeté kariéry, kterou nastartovala úspěšným duetem Srdce nehasnou s milovaným tatínkem. Píseň už má na YouTube miliony zhlédnutí.

Podle serveru šíp.cz fanoušci doufali, že dívenka jednoho dne převezme žezlo a usedne na trůn českých hudebních hitparád a anket, kterým Karel Gott vládl přes šest desítek let. Teď to však vypadá, že se s touto vizí budou muset rozloučit.

Zmíněný server se však domnívá, že by Charlotte stěhování do ciziny mohlo nabídnout netušené možnosti. Jablko totiž nepadá daleko od stromu, s talentem po zesnulém tatínkovi by mohla dle webu udělat díru do světa a odkaz příjmení Gott šířit dál i v zahraničí.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott