Jiří Mádl narovinu o ženách: Proč nenašel tu pravou?

Mádl, Jiří (herec, režisér) 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. října 2019 19:18

Jiří Mádl vstoupí ještě tento měsíc do Kristových let, přesto stále marně hledá na tu pravou ženu. Oblíbený herec a režisér nyní prozradil, v čem tkví problém. V minulosti totiž zažil hned několik rozchodů.

Jiří Mádl už před časem vyprávěl o tom, jak jej pohltila filmová režie natolik, že na tom tratí jeho osobní život. Lásku se mu totiž nedaří najít v práci ani kdekoliv jinde. Teď prozradil, čím by si jej jakákoliv ctitelka mohla naklonit podobně, jako se to v minulosti povedlo třeba herečce Evě Josefíkové.

O vztahu s kolegyní z branže promluvil dle serveru ahaonline.cz pro časopis Téma. „Evička byla super. Díky tomu, že je z branže, chápala, co prožívám,“ vzpomínal herec a režisér, který v době vztahu točil první celovečerní film. „Kdyby to spadlo, byla by to moje chyba. Navíc to stálo dost peněz. To vše si uvědomovala a hrozně mi pomáhala,“ vysvětlil s odstupem času.

Vztah s herečkou ovšem nevyšel a další přítelkyně už takové pochopení neměla. „Pak jsem měl partnerku z jiného oboru, ta těm filmovým přípravám moc nerozuměla. Cítil jsem, že nechápala, že moje zaměstnání nekončí odchodem z placu, vadilo jí, že si to nosím domů,“ popsal Mádl.

„Ale dá se ji chápat. Seděli jsme na večeři a mně ty myšlenky utíkaly k filmu. Bylo to nefér, ale tak to prostě je,“ dodal

Témata: Jiří (herec režisér) Mádl