Rozvádějící se Agáta Prachařová se ztrácí před očima: DŮVOD?

Agáta Prachařová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. října 2019 17:51 | Aktualizováno: 5. října 2019 15:59

Rozvod manželů Prachařových propálila herečka Veronika Žilková, soudě podle komentářů na sociálních sítích se stres s tím spojený už podepisuje na její dceři Agátě. Dle fanynek se doslova ztrácí před očima. Existuje vysvětlení?

Agáta Prachařová neprožívá zrovna nejštastnější období v životě. V posledních měsících sledovala, jak se jí manželství s Jakubem Prachařem rozpadá přímo před očima, ačkoliv ani jeden z nich krach svazku ještě oficiálně nepotvrdil. Prakticky nikdo o tom však nepochybuje.

Dvojnásobná maminka ovšem nezahálí a čas, který nevěnuje dětem, dává práci. Pod dívčím příjmením Hanychová opět vystupuje v televizi a nezanevřela ani na propagaci nejrůznějších produktů na sociálních sítích. Jenže nejnovější fotkou na Instagramu se jí rovněž podařilo příznivce pořádně vyděsit.

„Milá Agáto, moc vám to sluší, jen se tak trochu ztrácíte před očima,“ vzkázala jí jedna z fanynek. Jiná osoba dokonce naznačovala, že může jít o bulimii – poruchu příjmu potravy. Pak přišlo možné vysvětlení. „Pořád držíte detox?“ zeptala se další z fanynek.

Odpovědi se sice nedočkala, ale Agáta opravdu koncem srpna detox oznámila. „Dnes jsem se ráno probudila a rozhodla jsem se, že něco nutně potřebuju… a to očistu těla. Jdu na 60denní detox, bez cukru, alkoholu a cigaret… to bude asi to nejtěžší, ty cigára,“ vysvětlovala tehdy.

Témata: Agáta Hanychová