Jiřina Bohdalová si přeje skončit jako Karel Gott (†80)!

Jiřina Bohdalová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. října 2019 15:38 | Aktualizováno: 5. října 2019 9:06

Dlouhá léta se přátelili, je tedy pochopitelné, že Jiřina Bohdalová na smrt legendárního zpěváka Karla Gotta musela zareagovat. Oblíbená herečka vyslovila při té příležitosti jedno zajímavé přání.

V osmaosmdesáti letech se udržuje v úctyhodné formě, Jiřina Bohdalová však dobře věděla, že o osm let mladší zpěvák Karel Gott takové štěstí nemá. Přesto, že měla od Ivany Gottové informace z první ruky, věřila, že se její dobrý kamarád ze všeho dostane.

„Já jsem takovej velkej optimista. Říkala jsem si, že ten Karel to překoná, že to vydrží a přetrvá,“ cituje populární herečku server tn.cz. „Ale na druhou stranu, já mu to přeju, protože netrpěl, usnul. To je vlastně sen starších lidí, to je i můj sen takhle skončit,“ nechala se slyšet.

O úmrtí legendárního zpěváka se dozvěděla doma, kde si mohla srovnat myšlenky v hlavě. „Už nevím, kdo mi to volal, nebylo to úplně čerstvá. Jediné, co si z toho pamatuju, byl ten úlek. Pak jsem si vzpomněla na Jirku Sováka, na Menšíka, protože ty patřili do mý takzvaný stáje těch nejbližších přátel. Pak jsem si řekla, že už je tam i Karel,“ popisuje Bohdalová.

Oblíbená herečka nechyběla na nedávné oslavě Gottových osmdesátin. „Bylo to tam hezký, ale už byl hodně unavenej. Já jsem mu říkala ‚Karle, vykašli se na to, jdi si lehnout‛. Ale on byl tak obětavej,“ dodala svou poslední osobní vzpomínku.

Témata: Jiřina Bohdalová Karel Gott