Vlaďka Erbová neumí stárnout? Slova o botoxu!

Vlaďka Erbová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. října 2019 14:22 | Aktualizováno: 5. října 2019 12:29

Vlaďka Erbová oslavila letos v létě osmatřicáté narozeniny, leckdo by jí ovšem její věk asi netipoval. Jedna z fanynek teď modelku na sociální síti nařkla, že neumí stárnout. Strhla se mela a padala i slova o botoxu.

Vlaďka Erbová má za sebou náročné období, během kterého si prošla rozchodem a prodělala poměrně vážnou nemoc, na její tváři se to soudě podle reakcí jejích fanoušků na sociální síti nijak zvlášť nepodepsalo.

Zvlášť jedna z fanynek totiž nabyla dojmu, že modelka neumí stárnout. „Promiňte… Ale nedá mi to… Nikde žádná vráska, mimika… Přitom byste byla krásná i s nějakou tou vráskou, to prostě k životu patří,“ vzkázala dvojnásobné mamince jistá Renata. Erbová její komentář nenechala bez odezvy.

„To bude tím, že jsem přibraná… vrásky mám jako každá žena v mém věku,“ konstatovala modelka. Jenže fanynka se nenechala jen tak odpálit a pokračovala ve vysvětlování.

„Myslím si, že jste to maličko přepískla s botoxem. Toť vše, můj názor. Ani nejste povinná mi nic vysvětlovat. Jen myslím, že je to škoda. A chraň bůh, že to myslím zle… To vůbec ne. Ono v dnešní době je umění stárnout přirozeně. Nic ve zlém,“ dodala Renata.

Erbová to nedalo a ještě jednou odpověděla. „Nejsem, ale chci… botox mám pouze mezi obočím mračilku… vím, co umí, když se ho dá hodně… chodím na plazmu, kosmetiku a pak je samozřejmě důležitý make-up. Opravdu stárnu jako všichni,“ vzkázala Vlaďka.

Témata: Vlaďka Erbová