Tatiana Dyková rázně: Pauza od práce! Chce další dítě?

Tatiana Dyková 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. října 2019 13:06

Tatiana Dyková se po několika náročných měsících rozhodla dát ruce pryč od veškeré práce. Už se ovšem objevují spekulace, že si pauzu bere kvůli tomu, že chce mít další dítě. Co je na tom pravdy?

Tatiana Dyková (dříve Vilhelmová) má za sebou poměrně náročné období, a to pracovně i osobně. Po devíti letech se letos v květnu provdala za otce syna Aloise, herce a zpěváka Vojtěcha Dyka, do toho hrála divadlo i natáčela filmy. Podle serveru ahaonline.cz má nyní v plánu roční pauzu. Naposledy si delší volno brala, když plánovala dalšího potomka. Chce snad opět rozšířit rodinu?

Oblíbená herečka vysvětluje své rozhodnutí následovně. „Cítím, že jsem v herecké kariéře dosáhla nějakého bodu, a teď se chci rozhlédnout, jestli v tom pokračovat, nebo jestli jsou jiné cesty,“ cituje jí server šíp.cz.

Velkou roli prý sehrála i nedávná svatba, což leccos naznačuje. „Chci si to období ještě užít. Roli hrají i přátelé,“ prohlásila Dyková, která si volno udělala hned po zářijové derniéře představení o mecenášce Medě Mládkové.

Dyková má z dřívějšího manželství s producentem Pavlem Čechákem syny Cyrila a Františka. S nynějším manželem má syna Aloise, v minulosti se však podle serveru nechali slyšet, že by si přáli ještě holčičku.

Témata: tatiana vilhelmová Vojtěch Dyk