Charlotte Gottová: Poslední natáčení s tátou Karlem (†80)!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 10

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. října 2019 12:30

Karel Gott si duetem Srdce nehasnou, který interpretoval společně s dcerou Charlotte, splnil jedno velké přání. Člověk, který se na natáčení posledního videoklipu podílel, po Mistrově smrti promluvil o tom, co jej zaujalo na jeho dceři.

Teď se jistě Charlotte Gottová jen těžko srovnává s odchodem milovaného tatínka na svět, jednoho dne si ale bezpochyby pustí videoklip k duetu Srdce nehasnou a bude ráda, že na něj má takovou vzpomínku. Navíc tak splnila Karlu Gottovi jedno z jeho posledních přání.

Písnička, kterou složil Richard Krajčo, od počátku trhala rekordy, a to i díky klipu, který režíroval Janek Cingroš. Filmař nyní o posledním Gottově natáčení promluvil pro extra.cz a prozradil, jak moc ho jeho dcera zaujala profesionálním přístupem, který byl proslulý i sám Mistr. Stačí si přečíst reakce kolegů a kamarádů.

„Charlottka přišla na natáčení velmi dobře připravená,“ prozradil režisér extra.cz a hned doplnil zajímavý postřeh. „Všiml jsem si, že se asi od táty naučila, jak je podstatné odvést profesionálně práci,“ nechal se slyšet.

„I když to je v podstatě malá holka, tak přestože nesouhlasila s nějakým oblečením, brala to hrozně sportovně, jako součást práce, kdy se natáčí společná věc a je důležitější výsledek a ne to, jak ona konkrétně je spokojená. Měla perfektní přístup,“ pochválil ji režisér.

Podle nejnovějších informací se Charlotte odebrala společně s mladší sestrou Nelly Sofií a maminkou Ivanou do „azylu“, který jim po úmrtí Karla Gotta poskytl podnikatel Leon Tsoukernik. Dle slov zpěvákovy nejstarší dcery Dominiky byly holky s tátou až do poslední chvíle.

Témata: Charlotte Gottová Karel Gott