Bolek Polívka: Strach o zdraví milované Marcely!

Polívka, Boleslav 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. října 2019 11:16

Bolek Polívka sice letos oslavil už sedmdesáté narozeniny, ale na svůj věk se drží v úctyhodné formě. Slavný herec má naopak obavy o zdraví své partnerky Marcely, kterou postihly nečekané potíže.

Snad úplně všichni víme, že Bolek Polívka si umí užívat života. Letos oslavil sedmdesáté narozeniny a za uplynulé desítky let vystřídal hned několik partnerek. Nakonec zakotvil u Marcely, se kterou má syny Jana, Františka Antonína a dceru Marianu. Z předchozích vztahů má tři starší potomky.

Ač je Marcela výrazně mladší než populární herec, podle serveru ahaonline.cz by potřebovala pevnější zdraví. Polívka totiž v nedávném rozhovoru pro Magazín Dnes mluvil o tom, že o svém věku zase tak moc nepřemýšlí, do problematiky stáří ale zasvětil svou druhou polovičku. Zmínil se přitom i o jejích potížích.

„Teď jsem se na tohle téma dotkl lehounce mé ženy Marcelky. Onemocněla zánětem žil, musela začít brát nějaké prášky, a tak jí říkám: Vidíš, Marcelko, to jsou ty první příznaky stáří – onemocní ti žena,“ cituje herce zmíněný server.

Ač to Polívka podal se svým osobitým humorem, zdravotní problémy se nesmí brát na lehkou váhu. Kupříkladu zánět žil se dělí na povrchový a hluboký, přičemž druhý jmenovaný představuje větší nebezpečí. Hrozí při něm totiž plicní embolie a je nutné podávat léky na ředění krve.

Témata: Boleslav Polívka