Ewa Farna narovinu: Tohle nechápu!

Ewa Farna 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. října 2019 9:23 | Aktualizováno: 4. října 2019 13:49

Ewa Farna je už několik měsíců nejen zpěvačkou, ale také hrdou matkou. Jak sama už několikrát uvedla, mateřství jí zatím nijak zvlášť nezměnilo. Až na jednu věc, kterou stále nemůže pochopit.

Počátkem června se Ewa Farna stala maminkou, a to v „pouhých“ 25 letech. Podle posledních čísel evropských statistiků se Češkám první dítě narodí kolem 28. roku věku. Na vlnách Českého rozhlasu ovšem novopečená matka rozhodně nelitovala toho, že si s Arturem pospíšila.

„Jsem strašně ráda, že jsem mladá máma. Možná proto to relativně dobře zvládám, nebo si to aspoň myslím. Není to tak strašné, jak se to všude démonizuje. Možná proto se toho ty mladé holky bojí,“ vyslovila svůj názor v rozhlasovém vysílání.

Se samotným dítětem se toho v jejím životě mnoho nezměnilo, naopak v těhotenství oblíbená zpěvačka minimálně jednu změnu pozorovala. „Už když jsem byla ke konci třetího trimestru, tak od té doby jsem neměla v životě doma tak uklizeno. Vždy jsem byla bordelář a teď přesně vím, kde co mám, mám v tom nějaký prapodivný řád,“ přiznala.

Farna nad tím i po několika měsících mateřství kroutí hlavou. „Vůbec nevím, kde se to ve mně vzalo. Věci mají své místo a štve mě, když nemají. Připadá mi v tenhle moment, jako bych to nebyla já,“ dodala zpěvačka.

Témata: Ewa Farna