Agáta a Jakub Prachařovi: ROZVOD? Něco se stalo!

Jakub a Agáta Prachařovi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. října 2019 8:50

Čert aby se vyznal v tom, jak je to s rozvodem Agáty a Jakuba Prachařových. Důkaz, který poskytla herečka Veronika Žilková, totiž zmizel z povrchu zemského. Co to má znamenat?

Chvíli se zdál být osud manželství Jakuba a Agáty Prachařových definitivně zpečetěn. To když maminka modelky a moderátorky Veronika Žilková v reakci na úmrtí legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) psala na sociální sítí o své „nyní rozvádějící se dceři Agátě“. Jenže chvíli poté došlo k překvapivému obratu.

Podle serveru expres.cz totiž po nějakém čase slova o dceřině rozvodu smazala a v příspěvku zůstala jen truchlivá slova nad smrtí Mistra. Žilková tak mohla reagovat na nepochopení, které status vyvolal mezi fanoušky Gotta, nebo na možnou zlobu samotné dcery, která se rozvod snažila ututlat a na veřejnosti o něm raději nemluvila.

O tom, že k rozvodu dojde, přesto nikdo nepochybuje. Agáta se totiž mezitím nechala v Praze přistihnout ve společnosti izraelského surfaře Dova Jacobovitze, který dokonce přespal v její vile v Suchdole. Dvojnásobná maminka ale tvrdí, že jde pouze o kamaráda, nikoliv nového partnera.

Už předtím navíc Agáta poskytla dostatek signálů, že tentokrát je doopravdy konec. Především začala na sociálních sítích i v televizi opět vystupovat pod dívčím příjmením Hanychová.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Veronika Žilková