Jágr, nebo Dubovický? Kopřivová už to vidí jinak!

Veronika Kopřivová a Miroslav Dubovický 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. října 2019 16:15

V koutku duše se nejspíš Veronika Kopřivová sama sebe ptá, zdali je lepším partnerem Miroslav Dubovický, nebo její ex Jaromír Jágr. Podle příspěvku na sociální síti to vypadá, že už v tom má modelka definitivně jasno.

Veronika Kopřivová na jaře oznámila rozchod s legendárním hokejistou Jaromírem Jágrem, a tak mohla tento týden udělat následující – popřát osobně i na sítích k narozeninám svému novému partnerovi, modelovi a kickboxerovi Mírovi Dubovickému. Jenže na Instagramu se následně strhla pořádná mela.

Modelka tam sdílela na první pohled nevinný snímek, ze kterého zamilovanost jenom čiší. Doplnila ho anglickými frázemi happy birthday, lovestory, pure happiness (čistá radost) a new chapter (nová kapitola), které vztah dvou kolegů z branže jen dokreslovaly. Jenže některé fanynky dodnes těžko koušou, že Veronika pustila k vodě olympijského vítěze.

„Jarda byl lepší,“ ozvala se Baru, na jejíž komentář Kopřivová překvapivě zareagovala. „Já to vidím jinak, proto jsem s tím, s kým jsem,“ odvětila fanynce, která se přes konec jejího vztahu s Jágrem evidentně nepřenesla. Do diskuse se ovšem zapojili další lidé, kteří dávali autorce komentáře najevo, co si myslí.

„Já myslím, že posuzovat, kdo je lepší, je minimálně hloupé a omezené. S každým člověk prožije jinou zkušenost,“ vzkázala Kateřina. Fanynky se nakonec paradoxně zastala sama modelka. „Je to ještě dítě, musíme jí odpustit,“ reagovala Kopřivová.

Témata: Veronika Kopřivová Jaromír Jágr Miroslav Dubovický