Luděk Sobota a tři milenky? Není to dořešené!

Manželé Sobotovi 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. října 2019 14:20

Zadělal si Luděk Sobota na problémy u sebe doma? Titulek by tomu mohl nasvědčovat, byla to však jeho manželka Adriena, která prozradila pravdu o třech milenkách. Známý herec a bavič na ně natrefil opravdu náhodou.

Luděk Sobota je podruhé ženatý, se současnou manželkou Adrienou si náramně rozumí, ačkoliv se občas objeví signály, že by to mezi nimi přece jen mohlo zaskřípat. Třeba když si společně vyzkoušeli jednu terapeutickou metodu známou pár desítek let a tento zážitek se neváhali popsat.

Konkrétně to byla Adriena, která se svěřila. „Je to velice zajímavé. Holotropní dýchání je vlastně o tom, že se vrátíte do minulosti. Hraje u toho hlasitá hudba, ono je to prý trochu, jako byste třeba LSD nebo něco takového, člověk by se tím měl úplně odblokovat,“ vysvětlila dle serveru ahaonline.cz, o co šlo.

Vzápětí popsala, co se zdálo jejímu manželovi. Nejspíš z toho zrovna dvakrát nadšená nebyla. „Manželovi se v tom stavu vyjevily různé věci, například asi tři milenky, se kterými to neměl dořešené,“ prozradila žena Luďka Soboty.

Známý herec a bavič se přitom kdysi nechal slyšet, že má ohledně žen jasný zákaz. „V začátku manželství mi Adina zakázala, abych si všímal ostatních ženských, tak to poctivě dodržuji. A když náhodou si všimnu, tak to neříkám a je klid,“ řekl týdeníku Sedmička.

Témata: Luděk Sobota