Smrt Karla Gotta zdrtila Babišovu mluvčí: Celý den poplakávám a nemůžu přestat!

Jana Adamcová 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. října 2019 10:55

Karel Gott za svůj život ovlivnil životy spousty lidí. Kolegové a kamarádi na něj vzpomínají jako na pracovitého a pokorného muže, který byl vždy vlídný a pro dobré slovo nešel daleko. Velmi osobní vzpomínku přidala i bývalá moderátorka a současná mluvčí premiéra Andreje Babiše Jana Adamcová.

Karel Gott zemřel po těžké nemoci v rodinném kruhu. Soustrast rodině vyjadřují nejen kolegové zpěváka, ale i politici a fanoušci doslova z celého světa! 

Smrt Karla Gotta nese těžce i mluvčí premiéra Andreje Babiše Jana Adamcová. Jakožto manželka režiséra Jiřího Adamce se s Gottovými dobře znala! „Celý den si tak nějak poplakávám.... v autě, v práci, vlastně pořád.... nemůžu přestat. Asi jako hodně lidí dnes,“ přiznala po zpěvákově smrti někdejší moderátorka.

Vše špatně snáší i její potomci. „Pláčou i moje děti. Daník do svých asi 5 let vyrůstal vedle Charlottky, frekvence našeho scházení se byla v jistém ohledu a v jisté době až neskutečná.... Jasmínka pro změnu od Karla Gotta dostala svou první nabídku zahrát si v muzikálu. Od té doby pro ni není v životě nic důležitějšího, než divadelní jeviště,“ vzpomíná, jak její rodině Gott ovlivnil život.

Tak si tady tak pláčeme, a v tom Jasmínka řekne: 'Hele mami, já si myslím, že už mu je dobře, nic ho nebolí. A bůhví kde teď zrovna je. Co když je zrovna teď tady s námi?' Já: 'Jak tě to napadlo, prosím tě? Proč by měl být zrovna u nás?' Jasmínka: 'Protože jsem právě otevřela Nutellu, víš ze byl na sladký…',“ popisuje rozhovor se svou dcerkou Adamcová.

Právě díky tomu jí bylo hned o něco lépe. „Tak jen tak trochu veselosti do toho smutku,“ posteskla si Adamcová.

Témata: Karel Gott Jana Adamcová Jiří Adamec (režisér) Charlotte Gottová