Ivana Gottová po smrti Karla: ÚPRK do zahraničí!

Karel Gott s manželkou Ivanou 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. října 2019 8:10 | Aktualizováno: 3. října 2019 22:01

Karel Gott nás v úterý navždy opustil a zanechal po sobě manželku Ivanu a dcery Charlotte Ellu a Nelly Sofie. V posledních hodinách vyplouvají na povrch informace, jak se rodina se ztrátou milovaného manžela a tatínka vypořádala.

„S nejhlubším zármutkem v srdci oznamuji, že nás včera, krátce před půlnocí, po těžké a dlouhé nemoci, opustil můj milovaný manžel Karel Gott. Odešel doma, v tichém spánku, v kruhu své rodiny.“ Těmito slovy včera dopoledne oznámila úmrtí milovaného zpěváka jeho žena Ivana Gottová. Co následovalo?

Podle informací TV Nova odjela Ivana s dcerami Charlotte Ellou a Nelly Sofií do zahraničí, není ovšem jasné, do jaké země zamířila a kdy plánuje návrat zpátky do Česka. Zde se mezitím začala probírat možnost státního pohřbu Mistra, s nímž však musí vyslovit souhlas rodina zesnulého.

Důvody úprku do zahraničí jsou zřejmé. TV Nova uvedla, že dle Gottova dlouholetého kamaráda a spolupracovníka Jana Adama je Ivana Gottová vystavena neuvěřitelnému mediálnímu tlaku. Právě proto se nejspíš rozhodla ve spěchu opustit Česko i s dětmi.

Gott zemřel v úterý před půlnocí po boji s akutní leukémií. Naposledy vydechl doma v rodinném kruhu, podle nejnovějších informací si takové řešení vybral. V posledních dnech totiž přerušil podpůrnou léčbu v nemocnici na pražském Karlově náměstí.

Témata: Ivana Gottová Karel Gott Charlotte Gottová