Karel Gott zemřel: Dcery mu dělaly radost i starosti!

Karel Gott a jeho dcera Charlotte 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. října 2019 13:13 | Aktualizováno: 2. října 2019 22:55

Legendární zpěvák Karel Gott je po smrti, jeho odkaz ale bude žít dál. Postarat se o to mohou jeho dcery Dominika, Lucie, Charlotte Ella a Nelly Sofie. Vydá se některá z nich v tatínkových šlépějích?

Jak už vás stars24.cz informoval, v úterý krátce před půlnocí zemřel v kruhu rodinném Karel Gott. Legendární zpěvák po sobě zanechal čtyři dcery ze tří vztahů.

Nejstarší Dominika letos oslavila už 46. narozeniny. Lidé se o její existenci dozvěděli až v jejích devíti letech díky časopisu Mladý svět, který otiskl fotografii z jejich společné procházky. Otcovo příjmení začala používat ve svých 15 letech, tehdy studovala hotelovou školu a hned několik jazyků.

Osud ji později zavál do Finska, kde si našla přítele, shodou okolností hudebníka Tima Tolkkiho. V posledních měsících plnila Dominika stránky médií svými problémy s alkoholem, tatínkovi před jeho smrtí slíbila, že půjde na léčení.

V ústraní se naopak drží druhá dcera Lucie Kovaříková (rozená Kolářová), která se narodila v roce 1987. O té je známo, že se v černu 2008 provdala za Jana Kovaříka a z tatínka učinila rovněž hrdého dědečka. V květnu 2010 přivedla na svět syna Vojtěcha, kterého o necelé dva roky později následoval další chlapec Jan.

Tou dobou už byl Gott otcem dalších dvou dcer, které má z manželství s Ivanou. Starší Charlotte Ella se vydává v tatínkových šlépějích, letos spolu nazpívali duet Srdce nehasnou, který pro ně napsal Richard Krajčo. Mladší Nelly Sofie se zatím tak aktivně neprojevuje, je jí však teprve 11 let. 

Témata: Karel Gott Charlotte Gottová Dominika Gottová