Karel Gott a DIVOKÉ ORGIE! František Ringo Čech prozradil PIKANTNOSTI!

Karel Gott 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. října 2019 9:59

Je veřejným tajemstvím, že v bytě malíře Alfonse Muchy pořádal jeho Jiří (†76) v dobách normalizace divoké večírky. Zavítal na ně například Václav Havel, Karel Gott, ale i František Ringo Čech, který prozradil, co se dělo.

Večírků se pravidelně účastnila scenáristka a spisovatelka Marta Kadlečíková, přítelkyně Jiřího Muchy, na kterou Ringo Čech podle Blesku nikdy nezapomene. Označil ji za jednu z nejvýznamnějších žen svého života.

"Marta čněla úplně nade všemi. Já jsem na ní mohl oči nechat. Ale věděl jsem, jak to u Muchy žije, ty bohémský večírky, a teď jsem si představil Martu, která tam kraluje, jak je všechny kosí, ty playboye, jednoho po druhým. A říkal jsem si: Ty chudáčku, ty toužíš po takovýhle krásný ženský? Na to zapomeň, blbečku," vzpomíná umělec.

Na sklonku jejího života s ní prý natočil kazetu, ta se ale nikdy nedostane na veřejnost. Ringo Čech podle svých slov nechce být ve sporu s někým, koho se to týká.

Co se ale odehrávalo na večírcích, kterých se účastnil například i Karel Gott? "V předních pokojích vážně diskutovali přední filozofové a literáti v kravatách, vzadu souložily květinové děti jako o život. Občas mezi ně některý z velikánů zpředu taky zavítal, třeba můj přítel Václav Havel – ovšem se svolením manželky!" prozradil umělec.

Večery ale mívaly i erotický náboj. "Vzpomínám si, jak jedna z hudebních mániček vytáhla z báglu umělý připínací úd, v té době u nás málo známou erotickou pomůcku, s komentářem: Volové, to jsem si přivezl z mezinárodního setkání pokrokový mládeže v Berlíně!" řekl Blesku.

Témata: Karel Gott František Ringo Čech