Jaromír Jágr: Hokejista ukázal důležitou ženu svého života!

Jaromír Jágr ukázal svou babičku 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. října 2019 9:34

Řada známých osobností si včera připomněla mezinárodní den seniorů. Například hokejista Jaromír Jágr se pochlubil svou babičkou! Navíc spustil novou výzvu, která se týká právě starších lidí! A není zdaleka jediný.

Kromě hokeje se s souvislosti s Jaromírem Jágrem propírají především ženy. Jednu z těch nejdůležitějších teď legendární osmašedesátka představila svým fanouškům. „Fotka s babčou 97 let,“ napsal ke snímku, který zveřejnil 1. října, tedy v den seniorů.

„Při fotce jsem se i zasmál. Říkám - babi, pojď se vyfotit. Pak se babka podívá na tu fotku a ptá se mě: Hele, tebe poznám, ale kdo je tohle? A já - to jsi přece ty....A ona - JÁ ? Ježíši marjá, tak to nikomu neukazuj,“ směje se Jágr.

A co jí na to její vnuk odpověděl? „Neboj neukážu, dám to jen na instagram,“ uklidnil své babičku Jaromír. Svůj příspěvek doplnil hastagem #milujibabi #densenioru. Zároveň vyzval fanoušky, aby si také udělali fotku s babičkou nebo s dědečkem a podpořili tak tento den. „Všichni jednou budeme staří,“ připomíná Jágr.

Den seniorů propaguje také například zpěvačka Lucie Bílá. „Já s láskou vzpomínám na svou babičku Marii. Byla veselá, milá a měla ráda život. Když jsme ji v téměř 90 letech odvezli do “špitlíku”, divila se proč ji tam dali mezi samé báby. Cítila se stále jako holčička. Všichni jsme ji milovali,“ zavzpomínala Lucie na sociálních sítích.

A vzpomínku přidal i zpěvák a hudebník Ondřej Gregor Brzobohatý. „Při příležitosti svátku mezinárodního dne seniorů, se vracím do vzpomínek na mojí babi a dědu. Bohužel dědu Andreje neboli Dudinka, jak se mu říkalo, jsem měl ve svém životě pouhý rok, ale podle vyprávění vím, že mě moc miloval a i já jsem si s ním rád hrál,“ říká Ondřej.

O to více si ale cení, že mohl strávit čas se svou babičkou. „Bezmeznou láskou mne zahrnovala i babička Božena, neboli Babina, kterou si pamatuju mnohem víc, a která uměla ten nejlepší paprikáš s nokerlema na světě. Vzpomínám na vás a líbám vás!“ vzkázal svým prarodičům Ondřej.

Témata: Jaromír Jágr Ondřej Brzobohatý Lucie Bílá senioři