Jiřina Bohdalová v Talentu: Diváci šílí, Mórovou už zpět nechtějí!

Jiřina Bohdalová

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. října 2019 8:32 | Aktualizováno: 2. října 2019 17:35

Jiřina Bohdalová (88) si zkusila poněkud netradiční roli. V sobotu ji diváci mohli vidět jako porotkyni v show Česko Slovensko má talent. Nahradila tak Slovenku Dianu Mórovou (49). A jak je vidět, na diváky opravdu zapůsobila!

Na porotcovském postu Talentu došlo k dlouho očekávané výměně! Dianu Mórovou, která je v poslední době spojována s českým kolegou Jakubem Prachařem, nahradí ostřílená Jiřina Bohdalová! Slavná „Bohdalka“ už dříve prozradila, že ji do všeho navezl právě Jakub Prachař.

Diváci mohli herečku poprvé vidět uplynulou sobotu. A i když není typické, aby v porotě zasedl někdo tak ostřílený a známý, Bohdalová na všechny zapůsobila!

„Je boží“, „super“ a „vtipná“. I to jsou reakce, které se objevily na sociálních sítích v reakci na „porotkyni Bohdalovou“. Herečku paradoxně chválí především Slováci. „Jiřinka je prostě úžasná, vtipná,kouzelná, moc mě bavila,“ pochvaluje si Naďa.

„Naprosto úžasná, až z Anglie sleduji. Fakt by byla skvělá porotkyně,“ myslí si Peťulka. „Už by ji mohli nechat nastálo. Je úžasná herečka. Celé její vystoupené bylo top. Lepší jako Mórová,“ přála by si jedna z divaček.

Fanoušci Diany Mórové ale mohou být v klidu, jejích oblíbená moderátorka o své místo v porotě nepřišla definitivně, Bohdalová ji jen na chvíli „alternovala“. Diana se totiž nemohla zúčastněných jednoho z castingů kvůli neodkladným povinnostem v divadle. Jiřina Bohdalová se jako porotkyně předvede ještě jednou a to hned příští týden.

Témata: Jiřina Bohdalová Česko-Slovensko má talent Diana Mórová Jakub Prachař