Hana Krampolová a cigarety: Myslí na ně nonstop!

Hana Krampolová s mužem 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. října 2019 8:24

Už několik týdnů zápolí Hana Krampolová pod dohledem odborníků s neřestmi. Lékaři si dali jasný úkol – zbavit jí na uzavřeném oddělení závislosti na cigaretách, která jí v posledních letech dělala jen samé potíže.

Hana Krampolová je už téměř dva měsíce v péči odborníků v léčebně v pražských Bohnicích, kde se jí místní personál snaží zbavit všech závislostí, které si během předcházejících let vypěstovala a které později vedly hned k několika kolapsům.

Problém dělají hlavně cigarety, které manželce známého baviče nezakázali zcela, ale dávky snižují postupně. „Cigarety u sebe mít nemůže. Dostává je přídělem v průběhu dne od zdravotního personálu. V jejím případě jde o cigaret osm, které může vykouřit,“ vysvětlil zdroj serveru blesk.cz.

„Pravdou ale je, že po dobu pauzy paní Hanka nemyslí na nic jiného, než kdy si znovu zapálí. A tohle musí vymizet,“ dodal zdroj s tím, že situace se naštěstí den ode dne zlepšuje.

Z pokroků má radost především herec a moderátor Jiří Krampol, který si je ovšem vědom toho, že boj ještě zdaleka není u konce. „Hanička je v dobrých rukou v nemocnici, je stabilizovaná a spokojená. Kdy se mi vrátí, to ale nevím. Doktoři dělají svou práci, a viditelně dobře, takže to chce ještě čas, aby se uzdravila úplně,“ řekl blesk.cz.

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol