Dagmar Havlová: TRAPAS… Pohřbila někoho úplně jiného!

Havlová, Dagmar 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. října 2019 21:09

Bývalá první dáma Dagmar Havlová má z ostudy kabát. Na sociální síti omylem "pohřbila" jednoho ze svých kolegů, který je živý a zdravý. K tomu, aby se oblíbená herečka spletla, stačilo jedno jediné písmenko.

Jak vás stars24.cz informoval, minulý týden v pátek zemřel ve věku 85 let režisér Osady Havranů či Smrti talentovaného ševce Jan Schmidt, který se podílel i na filmu Amadeus. Ten totiž natočil jeho spolužák Miloš Forman.

K bývalé první dámě Dagmar Havlové dorazila smutná zpráva nejspíš se zpožděním. Podle serveru blesk.cz totiž až dnes umístila na sociální síť následující kondolenci: „R.I.P. Vzpomínám. Generace, za kterou stojí kvalitní práce, odchází…“

Doplnila ji ovšem dvojicí fotek, na kterých je s ředitelem Ypsilonky Janem Schmidem, na což jí lidé ihned začali upozorňovat s tím, že tak Havlová omylem „pohřbila“ svého někdejšího parťáka z filmu Holka na zabití, který je přitom živ a zdráv.

„Mám se dobře. Říká se, že to pak ti lidé žijí dlouho, ale to je od ní hezké. Doufám, že ji brzy někdo upozorní na to, že tam má chybu,“ vzkázal herec a režisér Jan Schmid prostřednictvím blesk.cz.

Vdova po někdejším prezidentovi podle serveru reagovala až před šestou hodinou večer. „Omlouvám se kamarádu Janu Schmidovi, stane se, alespoň bude dlouho žít,“ ozvala se Havlová.

Témata: Dagmar Havlová Jan Schmidt