Plekanec na mizině, Vondráčková má zlatý padák? NOVÉ INFORMACE!

Tomáš Plekanec a jeho Lucie Šafářová a bývalka Lucie Vondráčková 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. října 2019 19:25 | Aktualizováno: 3. října 2019 22:01

Tomáš Plekanec a Lucie Vondráčková minulý týden oznámili ukončení sporů, o dalších detailech vzájemné dohody ale raději pomlčeli. Přesto prosakují informace o konkrétních peněžních částkách. Kdo a na kolik milionů korun si přišel?

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec minulý týden zničehonic oznámili, že se po více než roce konečně dohodli na ukončení veškerých sporů, a to především kvůli dvěma synům, které spolu mají, ačkoliv se v médiích objevily i divočejší spekulace o možných důvodech.

Málo se ovšem ví o tom, jak se manželé majetkově vyrovnali, právě peníze měly hrát během sporů velkou roli. Podle serveru ahaonline.cz si na své přišla hlavně oblíbená zpěvačka a herečka.

Podle informací webu požadovala 119 milionů korun, dalších 68 milionů chtěla za zmařené roky umělecké kariéry. Do budoucna pak žádala ještě 51 milionů korun a půl milionu měsíčně jako „výživné“. Alimenty na nezletilé děti měl určit soud.

Tak jako tak, oba mají momentálně o starost méně. Vondráčková se může soustředit na návrat k profesní kariéře v Česku, Plekanec zase na hokej a svou těhotnou partnerku Lucii Šafářovou. 

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková