Andrea Pomeje má problémy: Musí na další plastiku prsou!

Andrea Pomeje 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. října 2019 11:08

Andrea Pomeje (31) má zdravotní problémy! Po sedmi letech musí na další plastiku prsou! Jak sama přiznala, po prvním zákroku nebyla právě vzorný pacient a to se podepsalo na jejím stavu!

Andrea Pomeje zavzpomínala, že je to už 7 let, co se rozhodla pro augmentaci, tedy pro zvětšení prsou. Tenkrát o tom nikomu neřekla. Důvod byl tehdy prostý...

„Protože jsem nechtěla poslouchat, že je to blbost, že to přeci nepotřebuju.. ale úplně na rovinu tohle je proste jen vaše věc, nikdo nemůže vědět jak jste ve svém těle spokojení,“ vysvětluje s odstupem času dýdžejka.

V jednom má ale jasno! „Své rozhodnutí bych neměnila! Změnila bych jen jediné.. a to své chování po operaci, kdy jsem celkem zanedbávala rekonvalescenci, protože mě nic nebolelo a podprsenku, která je důležitá k zahojeni, jsem sundavala, jak jsem potřebovala,“ vysvětluje Andrea.

I kvůli tomu se u ní po čase objevily problémy. „V prsou se mi udělala kapsulace,“ práskla. I proto si musela domluvit termín reoperace. „A pro mou představu co nejvíce přirozených prsou - vybrali dokonalé a bezpečné implantáty,“ pochvaluje si dýdžejka.

Témata: Andrea Pomeje operace prsní implantáty