Novopečená maminka Ewa Farna: Od manžela dostala drsný zákaz!

Ewa Farna, Martin Chobot a malý Artur 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. října 2019 9:51 | Aktualizováno: 2. října 2019 8:51

Novopečená maminka Ewa Farna (26) o svém soukromí příliš často nemluví. Teď ale udělal výjimku! Promluvila nejen o těhotenství a mateřství, ale také o svém manželovi Martinu Chobotovi!

Ewa Farna na jaře porodila prvorozeného syna Artura. Po několika měsících se vrátila zpět na pódium. Udělala ale několik poměrně velkých změn! Například na koncertech zakázala používání mobilů!

Mnozí mladí si přitom nedokáží ani představit, že by byli hodinu nebo déle bez sociálních sítí! Proč to tedy udělala? „Sociální sítě nás oddalují. Dva lidi v restauraci jsou na rande a dívají se do mobilu,“ postěžovala si v rozhovoru pro DVTV. Se svým mužem Martinem  to prý ale mají jinak. „Můj manžel vůbec nemá sociální sítě a vyžaduje po mně, když někam jdeme, abych ten telefon nechala doma,“ vysvětlila.

Ona sama si také uvědomuje, že její generace je na mobilech doslova závislá. I ona pravidelně využívá třeba instagram nebo facebook. Přesto se to vše prý snaží omezovat. A byla by ráda, kdyby to zvládli i další její vrstevníci.

Každý moment si chce užít naplno – a to včetně mateřství. Ani po porodu ji totiž žádná delší pauza nečekala! „Na první část turné jsem vyrazila už jako těhotná a s velkým pupkem jsem měla poslední koncert dva týdny před porodem. V létě jsem měla pár koncertů a teď pokračuje i turné,“ připomíná Ewa

těhotenství si prý chtěla užít naplno, a to se také stalo. „Já jsem se fakt cítila skvěle a zároveň, když jsem byla na pódiu, tak jsem si říkala: ‚Ježiš, teď jsem tady s bubnem. Je super, že můžu být na scéně a zároveň nosit v sobě život,‘“ svěřila se novopečená maminka. Zároveň ale přiznala, že měla obavy, že miminko úplně změní její život.

Nakonec se ale zdá, že se nic takového nestane. „Necítím se být příliš omezená, že bych vůbec nemohla pracovat a musela být jen doma u plotny,“ pochvaluje si. Se vším jí prý pomáhá i její muž. „Myslím, že to zvládáme dobře a jsou lidi, kteří mají daleko těžší životní situace,“ říká zpěvačka.

Témata: Ewa Farna Martin Chobot