OTEVŘENÁ ZPOVĚĎ! Žena, kterou si koupil Karel Gott, promluvila!

Karel Gott 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. října 2019 9:17 | Aktualizováno: 2. října 2019 22:44

Venuše Samešová byla v Česku vyhlášenou ženou. Poté, co se ocitla v Německu, ale skončila bez peněz, a musela si na sebe začít vydělávat různě.V tu chvíli ale potkala Karla Gotta.

Venuše si v Německu vydělávala v nevěstinci, kam jednou přišel i Karel Gott. Ačkoliv byla v Česku známá, zpěvák ji nepoznal a vybral si právě ji.

"Když si mě, zřejmě kvůli tomu, že jsem měla nejdelší nohy, mezi ostatními slečnami vybral a leželi jsme v posteli, přemýšlela jsem, jestli mu nemám říct, že jsem ta pražská Venuše, o níž možná slyšel. Ale bylo to s ním tak pěkné, že jsem radši neřekla nic," přiznala podle Blesku.

Dodává, že setkání s Gottem jí otevřelo oči a ona svého tehdejšího povolání nechala. "Vlastně mi to setkání s ním hodně pomohlo! V tom bordelu jsem si totiž přece jen občas zoufala: Kam až jsem to klesla?!" vzpomíná.

"Ale když se tam objevil i Gott, najednou jsem si říkala: Když do takových míst chodí i Karel, tak asi nejsem tak špatná. Přestala jsem mít pocit oběti. Díky němu jsem pak získala chuť toho nechat a začít zase žít normální život," dodala.

Témata: Karel Gott