Hana Krampolová na samotce: Takhle už to dál nejde!

Hana Krampolová s mužem

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. září 2019 12:35 | Aktualizováno: 30. září 2019 15:17

Hana Krampolová (58) skončila na samotce! Manželka herce Jiřího Krampola, který se léčí v Bohnicích ze svých závislostí, musela být umístěna na uzavřené oddělení! Co se stalo?

Hana Krampolová už pár měsíců tráví po léčebnách po celém Česku. Odborníci se jí snaží pomoci zbavit se závislostí. Před nástupem do nemocnice údajně vykouřila až čtyři krabičky denně! Jenže právě závislost na nikotinu jí extrémně škodí!

Kvůli ní dokonce nejedla a začala výrazně hubnout. „Cigarety u sebe mít nemůže. Dostává je přídělem v průběhu dne od zdravotního personálu. V jejím případě jde o cigaret osm, které může vykouřit," prozradil Blesku dobře informovaný zdroj.

Jiří Krampol má ale jasno – v nemocnici má jeho žena vše, co potřebuje! „Hanička je v dobrých rukou v nemocnici, je stabilizovaná a spokojená. Kdy se mi vrátí, to ale nevím. Doktoři dělají svou práci a viditelně dobře, aby se uzdravila úplně," prozradil herec.

Je ale téměř jasné, že Hana, která dřív vykouřila 80 cigaret denně a která si dnes musí vystačit jen s osmi kusy na den, ale v léčebně spokojená není! Před pár dny se totiž nechala slyšet, že se tam hrozně nudí! „Chtěla jsem podepsat revers, ale nedovolili mi to,“ prozradila pro eXtra.cz

Témata: Hana Krampolová Jiří Krampol cigarety