Jaromír Soukup a Karel Gott? Moderátor to OPĚT ROZTOČIL!

Jaromír Soukup (podnikatel, moderátor)

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

30. září 2019 8:58 | Aktualizováno: 30. září 2019 12:10

Moderátor a ředitel televize Barrandov kromě zpravodajství začal fušovat i do šoubyznysu. Nejprve Jaromír Soukup ohodnotil nemoc Karla Gotta, teď se podíval na další českou legendu.

Slavný režisér Zdeněk Troška o Lucii Borhyové a Daně Morávkové údajně řekl, že jsou příliš zaškatulkované a v životě by jim nesvěřil žádnou roli. To ale zaujalo samotného moderátora pořadu Volejte a piště šéfovi.

"Geniální režisér, který se nyní dostal na přetřes kvůli Daně Morávkové a Lucii Borhyové. Pan Troška moc příležitostí bulváru, aby se jím zabýval, nedává," uvedl Soukup.

"On se nikde neopíjí, on se nekoupe nahý v kašně, neustále se nerozchází s partnery a partnerkami. On žije normálně. Je to prostě slušný člověk a současně ho mají diváci rádi," dodal moderátor.

Soukup se před nedávnem vyjádřil i k nemoci Karla Gotta. Vyslovil přání, aby ho média nechala být. "A vyčkala na zprávy, které se Mistr sám rozhodne poskytnout médiím. Mně se ani moc nelíbí ta různá vyjádření, co všechno si o jeho zdravotním stavu myslí jeho staří známí a různé celebrity," uvedl.

Témata: Jaromír Soukup (podnikatel moderátor) Zdeněk Troška