PRAVDA O DÍTĚTI! Andrea Pomeje prozradila, jestli je těhotná!

Andrea Pomeje 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. září 2019 19:21

Vdova po Jiřím Pomejem a dýdžejka Andrea je podle mnoha spekulací těhotná. Dítě má čekat se svým přítelem Petrem Plačkem. Ačkoliv toto tvrzení nekomentovala, stále se objevují dohady, jestli na tom není přece jen něco pravdy. Proto se rozhodla promluvit.

Spekulace původně vyvolaly fotografie, na kterých je Andrea Pomeje spolu s Plačkem, a drží se na nich za břicho. Rozhodla se navíc údajně opustit pražský byt, ve kterém bydlela s nemocným manželem Jiřím, a odstěhovat se s dcerou na vesnici k Poděbradům. K Petrovi.

Spekulace o těhotenství ale nekomentovala, přesto se někteří lidé domnívají, že společné bydlení a šťastné výrazy obou partnerů hovoří za vše. 

Něco málo mohl napovědět sám Petr, který komentáře o těhotenství okomentoval slovy "Vážně? Proč jsi mi lásko nic neřekla?" Jde o nadsázku potvrzující očekávání nového miminka?

Nyní je ale jasno. se současným partnerem dítě zatím neplánují. "Můžu vás ujistit, že těhotná nejsem, zrovna jsem byla na gynekologické prohlídce. Zatím to v plánu není, ale jelikož spolu plánujeme nějakou budoucnost, tak do ní společné dítě asi patřit bude," svěřila se webu Super Andrea.

Témata: Andrea Pomeje