Jiřina Bohdalová: Radikální změna a kšeft snů!

Jiřina Bohdalová (Foto: Petr Hloušek) 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. září 2019 9:39

Diváky a fanoušky show Česko Slovensko má talent čeká radikální změna! Na porotcovské křeslo totiž usedne legendární herečka Jiřina Bohdalová (88)! Nahradí slovenskou kolegyni Dianu Mórovou (49).

Na porotcovském postu dojde k dlouho očekávané výměně! Dianu Mórovou, která je v poslední době spojována s českým kolegou Jakubem Prachařem, nahradí ostřílená Jiřina Bohdalová!

A že se mají diváci na co těšit je jasné už z ukázek a upoutávek! Zdá se totiž, že Bohdalová bude v roli porotce jako ryba ve vodě a bude sypat z rukávu jeden vtip za druhým!

Jiřina Bohdalová se předvede v roli porotkyně už tuto sobotu. S ostatními kolegy Jakubem Prachař, Martou Jandovou a Jarem Slávikem strávila jeden dlouhý den natáčení. 

Slavná „Bohdalka“ už dříve prozradila, že ji do všeho navezl právě Jakub Prachař. „Zavinil to Kuba. Ten to rozhodl. On je rychlejší než já, a to já jsem velmi rychlá. Zavolal mi a já jsem už jen kývla, že ano, beru,“ prozradila herečka deníku Nový čas.

Fanoušci Diany Mórové ale mohou být v klidu, jejích oblíbená moderátorka o své místo v porotě nepřišla definitivně, Bohdalová ji jen na chvíli „alternovala“. Diana se totiž nemohla zúčastněných jednoho z castingů kvůli neodkladným povinnostem v divadle.

Diana Mórová se v Česku proslavila nejen jako porotkyně z Talentu, ale i jako údajná milenka Jakuba Prachaře. Právě ona prý měla být jednou z příčin krize mezi Prachařem a jeho manželkou Agátou!

Témata: Jiřina Bohdalová Česko-Slovensko má talent Jakub Prachař Diana Mórová Agáta Hanychová