Emanuele Ridi: Po rozchodu s tanečnicí ze Stardance prožil peklo!

Emanuel Ridi 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. září 2019 8:50

Když se kuchař Emanuele Ridi (45) a tanečnice Lucie Hunčárová (33) rozešli, byl z toho velký poprask. Nebyla to ale první láska ze StarDance, která nevydržela. A i když se zdálo, že krach vztahu oba partneři ustáli, opak je pravdou!

Zlomené srdce a obrovské pracovní nasazení se totiž zásadním způsobem podepsaly na zdraví Emanuela Ridiho. „Zhubl jsem, ale bohužel ne sportem. Měl jsem velké zdravotní problémy, které mě dohnaly až do nemocnice. Žaludek, játra, střeva, všechno špatně,“ popsal Blesku kuchař, který má za sebou rozchod. .

Dění poslední doby na něj totiž bylo až příliš náročné. „Byl jsem v obrovském stresu, jak už v soukromém životě, tak pracovním. Otevřel jsem nový podnik, což bylo opravdu náročné a hodně jsme si všichni mákli,“ přiznal kuchař.

Kvůli zdravotním problémům musel dokonce rušit některé nasmlouvané pracovní zakázky. Pauza mu ale – zdá se - pomohla a Emanuel je z nejhoršího venku. Jen teď musí držet¨poměrně přísnou dietu. Navíc nemůže dělat to, co má rád!

Nesmí žádný alkohol ani víno, nic smaženého, vše jen na vodě a lehké zeleninové přílohy. „Nemohu ještě běhat, ale věřím, že se to brzy spraví,“ plánuje kuchař, která běhá velmi rád.

Témata: Emanuel Ridi Lucie Hunčárová