Vondráčková a Peksa? Nečekaný zvrat!

Lucie Vondráčková a Marek Peksa

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. září 2019 10:39 | Aktualizováno: 28. září 2019 11:49

Lucie Vondráčková se tento týden podle všeho definitivně rozvedla s Tomášem Plekancem, ale místo vedle ní možná brzy zaplní jiný hokejista. Ve vztahu s brankářem Markem Peksou totiž došlo k nečekanému zvratu.

Vykouzlit úsměv na tváři by mělo být pro Lucii Vondráčkovou v těchto dnech zase o něco jednodušší. Tento týden oznámila, že s hokejistou Tomášem Plekancem v zájmu dvou dětí, které spolu mají, konečně urovnali veškeré spory. Podle všeho to navíc není jediný důvod k radosti.

Nadále totiž bude mít nablízku hokejového brankáře Marka Peksu, s nímž byla před časem přistižena, což spustilo vlnu spekulací, zdali nejde o jejího nového partnera. Podle serveru ahaonline.cz došly jeho zaměstnavateli, nejmenovanému hokejovému klubu z Francie, peníze, proto gólman zůstává v Česku.

Nově bude hájit branku šumperských Draků. „Když jsem byl mladší, táhlo mě to ven s cílem poznat svět a nové lidi. Teď po těch letech mimo se naopak těším, že tady všechno znám a mám tu plno kamarádů a známých,“ komentoval Peksa svůj návrat domů v Deníku.

Vondráčková vztah s Peksou zhruba před měsícem důrazně popřela, ale svědek jejich seznámení, herec Jiří Krampol mluvil trochu jinak. Známý bavič dokonce zpěvačce popřál, aby jí to s brankářem vyšlo.

Témata: Lucie Vondráčková Marek Peksa