Emanuele Ridi: První slova o rozchodu páru ze StarDance!

Lucie Hunčárová a Emanuel Ridi 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. září 2019 9:22

Emanuele Ridi se před časem rozešel s Lucií Hunčárovou, kterou pojal za partnerku po společném účinkování v taneční show StarDance. Teď populární televizní kuchař prozradil, jak se mu po rozchodu daří.

Emanuele Ridi před dvěma měsíci oznámil rozchod s tanečnicí Lucií Hunčárovou, s níž se seznámil při jedné z předcházejících řad show StarDance, která se již brzy vrátí na televizní obrazovky. Tvůrci původně koketovali s myšlenkou, že se na parketu objeví i některé páry z minulosti, italského kuchaře ovšem jen tak někde tančit neuvidí.

Ridi totiž přiznal, že žádná vystoupení s expartnerkou v plánu nejsou. „Je to hodně čerstvé. Uvidíme v budoucnu. Zatím hledám kuchaře, ne novou tanečnici. Je přede mnou hodně práce,“ upřímně odpověděl super.cz.

Populární televizní kuchař také zatím nemá v úmyslu hledat novou lásku. „Zatím to vynecháme. Je na to velmi brzy. Dám tomu čas, třeba něco přijde,“ vysvětlil serveru pětačtyřicetiletý Ital, který se teď nejspíš hodlá věnovat především práci a rodině.

Nedávno Ridi také přiznal, že dění v posledních měsících se významně podepsalo na jeho zdravotní kondici. Obrovský stres související se soukromým i pracovním životem jej dohnal až do nemocnice, kde mu lékaři naordinovali striktní režim, aby se dal opět dohromady.

Témata: Emanuel Ridi Lucie Hunčárová