Jaromír Jágr: STRACH o nemocnou mámu!

Jaromír Jágr 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. září 2019 8:49 | Aktualizováno: 26. září 2019 14:23

Jaromír Jágr má dost starostí s hokejem, ať už jako hráč nebo manažer, ale klid nemá ani doma. Legendární hokejista totiž přiznal, že jeho milovaná maminka Anna má v posledních měsících velké zdravotní potíže.

Od jara je oficiálně nezadaný, řeší mizerný vstup kladenských Rytířů do extraligy, ale osud si s Jaromírem Jágrem zahrává dál. Přidaly se totiž ještě starosti o milovanou maminku Annu, kterou ve 72 letech postihly vážné zdravotní potíže. Legendární hokejista teď přiznal, že se mu doslova mění před očima.

„V posledních třech měsících měla problémy se srdcem a je z ní úplně jiný člověk. Najednou musí pořád spát, je unavená,“ prozradil Jágr na sociální síti. Také se nechal slyšet, jak maminku obdivuje za to, jaké dokázala vytvořit rodinné zázemí.

„Máma je hrozně hodná a pracovitá. Život přizpůsobila rodině a tátovi. Když přemýšlím, jak vše zvládala, je něco nemožného, co dokázala. Starala se o dvě děti, pracovala na statku, vařila, dělala s námi domácí úkoly a chodila do zaměstnání,“ chválil ji podle extra.cz.

Témata: Jaromír Jágr