Karel Gott prozradil tajemství: MŮJ...!

Karel Gott 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. září 2019 20:20 | Aktualizováno: 26. září 2019 9:23

Karel Gott sice kvůli vážné nemoci tráví čas doma na Bertramce, o svůj ranní rituál ale nepřichází. Legendární zpěvák letos prozradil tajemství, co má v posledních letech po probuzení nejradši.

Vážně nemocný zpěvák Karel Gott je zatím podle mluvčí Anety Stolzové z důvodu možného ohrožení infekcí na návštěvy opatrný a nepřijímá je a čas tráví na Bertramce především s rodinou. Právě s ní souvisí jeho ranní rituál, který popsal v narozeninovém rozhovoru pro domovské vydavatelství Supraphon.

Legendární zpěvák v něm odpovídal na otázku, co vidí jako první, když ráno otevře oči. „Samozřejmě mé dvě nejmladší dcery, Charlotte Ella a Nelly Sofie – a manželka Ivanka,“ neváhal s odpovědí ani chvíli.

„To jsou pro mne, vedle mé profese zpěváka, neskutečné, opravdové radosti a současně konstanty, které neodmyslitelně patří do galaxie mého soukromého života,“ vysvětloval letošní jubilant, který v červenci oslavil 80. narozeniny.

Už tehdy si však postěžoval na chatrné zdraví. „To ostatní, co se v mém životě v posledních letech odehrálo a odehrává, je už spjaté s mou pěveckou kariérou a bohužel také s nemocí,“ řekl Gott.

Témata: Karel Gott