Lucie Bílá přiznala: Napadení opilcem!

Lucie Bílá 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. září 2019 15:36

Lucie Bílá chce jako zpěvačka bezpochyby držet krok se zahraničím, a tak si čas od času vyrazí na nějaký ten koncert. Jak ale nyní přiznala, neproběhne to vždy podle představ. Jednou se prý dokonce stala obětí napadení.

Ačkoliv si jeden z jejích rodičů přál, aby se věnovala řemeslu, Lucie Bílá už má pár desítek let slušně rozjetou kariéru v hudebním průmyslu. Chodí na ní tisíce lidí, ona sama má koncerty ráda jen přímo z pódia. Populární zpěvačka totiž přiznala, že s návštěvami vystoupení jiných hudebníků nemá nejlepší zkušenosti.

„Na koncertu Madonny mě napadl opilec, takže jsem odešla,“ zavzpomínala ve vysílání Rádia Impuls. Někomu by tohle jistě bohatě stačilo, mnohonásobná Zlatá slavice má ovšem podobných historek vícero.

„Na Pink Floyd se mi udělalo špatně, bylo to v době, kdy jsem čekala syna Filipa. A na koncertu Beyoncé jsem se asi hodinu a půl podepisovala. Potom se ukázalo, že mi někdo prodal falešné vstupenky. Takže chvíli trvalo, než mi našli náhradní místo,“ popsala zpěvačka, jak naletěla na černém trhu s lístky.

Bílá bezpochyby doufá, že na jejích koncertech k podobným incidentům nedochází. Snad jen ty podpisy jsou na pořadu dne nejspíš po každém vystoupení.

Témata: Lucie Bílá