Opatrný Gott stále nepřijímá návštěvy: Víme, jak tráví čas!

Karel Gott

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. září 2019 14:59

Vážně nemocný Karel Gott zůstává v bezpečí doma na Bertramce, kde podle nejnovějších informací ani nepřijímá žádné návštěvy. Čím si legendární zpěvák krátí dlouhou chvíli? Po dnešku už to víme.

Jsou to už téměř dva týdny, co Karel Gott vyděsil přátele oznámením, že trpí akutní leukémií. Spoustě z nich bezpochyby naskočila ta samá myšlenka, že by jej rádi přišli osobně povzbudit, aby se nemoci rozhodně nevzdával. Návštěva na Bertramce jim byla ovšem z pochopitelných důvodů znemožněna.

Mistr musí kvůli svému zdravotnímu stavu dodržovat striktní režim, což potvrzuje jeho mluvčí. „Z důvodu možného ohrožení infekcí je zatím pan Karel Gott na návštěvy opatrný a nepřijímá je,“ řekla Aneta Stolzová extra.cz.

Zpěvákova blízká spolupracovnice rovněž prozradila, jak nemocný Slavík tráví čas. „Tento čas využívá k sledování sestřihů dokumentárního filmu o jeho životě a dokončování své autobiografie,“ vysvětlila zmíněnému serveru.

Časosběrný snímek natočila s legendou české pop musice dokumentaristka Olga Špátová, která v souvislosti s tím popsala, jak se jí Gott měnil před očima. „Myslím, že právě to, že prochází těžkou nemocí je důvodem k tomu, že je dnes Karel ve svých názorech na život otevřený a pokorný,“ nechala se slyšet.

Témata: Karel Gott