Zpěvačka Debbi: Hvězda Tváře skončila na pohotovosti!

Debbi (zpěvačka) 3

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. září 2019 10:32 | Aktualizováno: 25. září 2019 16:53

Hvězda právě běžící řady show Tvoje tvář má známý hlas Debbi (26) skončila v nemocnici! Na vlastní kůži totiž poznala, že zvířata mohou být nepředvídatelná! Odnesla to kousanci v obličeji!

Zpěvačka Deborah Kahl, která vystupuje pod jménem Debbi, skončila v péči lékařů! Pokousal ji totiž pes! A to na tom nejhorším místě - přímo v obličeji!

Sympatická zrzka si chtěla hrát, místo toho to ale pořádně odnesla. „Jsem poučená, že pejskům se hračky neberou,“ prozradila pro TV Nova hvězda Tváře, která od počátku patří k favoritům.

Se zraněným obličejem musela jet na pohotovost, naštěstí se to ale obešlo bez větších obtíží. Diváci se tak mohou těšit, že zpěvačku opět v sobotu uvidí na pódiu – tentokrát se převtělí do výrazného Marilyna Mansona.

Debbi je česká zpěvačka česko-německého původu. Poprvé se výrazněji prosadila v soutěži Česko Slovenská SuperStar v roce 2009, ve které postoupila do semifinále. O rok později vydala svůj průlomový hit Touch The Sun, který jí vynesl Cenu Anděl v kategorii Skladba roku. Za rok 2017 obdržela stejnou cenu v kategorii Sólová interpretka roku díky albu Break.

Témata: Debbi (zpěvačka) Tvoje tvář má známý hlas