Těhotná Šafářová to schytala: Ta chce něco učit děti?

Lucie Šafářová 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. září 2019 10:41 | Aktualizováno: 26. září 2019 13:04

Těhotná Lucie Šafářová se moc těší na prvního potomka, kterého má přivést na svět ještě letos, ale někteří lidé jí už předem kazí radost. Podle kritiků bude mít problém s tím, aby děti správně naučila jisté věci.

Lucie Šafářová bezpochyby prožívá jedny z nejšťastnějších dní ve svém životě. Pomalu se blíží prosincový termín porodu miminka, které čeká s hokejistou Tomášem Plekancem. Ten se navíc tento týden podle všeho definitivně rozvedl se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou. Náladu jí tak mohly překazit jen komentáře na sociálních sítích.

Jak vás stars24.cz informoval, tenistka o víkendu s partnerem zavítala na akci zaměřené pro děti. Příspěvek z ní vyvěsila na Instagramu i na Facebooku. Právě na druhé zmiňované platformě se ovšem stala terčem několika kritických vzkazů.

„V jedné větě dvě gramatické chyby,“ povzdechla si jedna z fanynek, zatímco další Šafářovou vyzývali k tomu, aby si zopakovala pravopis. „Teda Lucko, myslel jsem, že jsi vzdělanější. Tebe už je lepší nečíst,“ suše konstatoval další z příznivců.

Poslední z kritiků si pak vůbec nebral servítky a sportovní pár pořádně zpražil. „V mozku převládají asi jen vytlučené buňky. Co můžeme čekat, raketa a hokejka. A ta by chtěla něco učit děti? To snad raději asi ne!“ vzkázal jim jistý Láďa.

Témata: Lucie Šafářová