Vondráčková a Plekanec: DŮVOD nečekaného zvratu!

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. září 2019 12:53 | Aktualizováno: 24. září 2019 22:14

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec konečně našli společnou řeč a zakopali válečnou sekeru. Spory zpěvačky a hokejisty se táhly od loňského léta, ještě před pár dny přitom domluvě nic nenasvědčovalo. Proč došlo k nečekanému zvratu?

Nečekaný zvrat nastal v uplynulých hodinách v rozvodové bitvě mezi Tomášem Plekancem a Lucií Vondráčkovou. Zpěvačka sice ještě před pár dny otevřeně mluvila o tom, jak jí hokejista mával před očima směnkou a říkal jí, ať si nenajímá advokáta, i díky právníkům ale rodiče dvou dětí nakonec našli společnou řeč.

„Po roce vzájemného odloučení jsme se společně dohodli na ukončení všech našich sporů. Naše děti nesmí trpět definitivním rozpadem našeho vztahu, prosíme tak média o to, aby respektovala soukromí naše a našich dětí. Děkujeme za pochopení,“ uvedli ve společném prohlášení.

Co se tak náhle změnilo? Podle serveru extra.cz mohlo dojít k smíru jen za splnění podmínky, že Vondráčková přestane trvat na výhradní péči o syny a svolí ke střídavé péči požadované Plekancem, který se ještě letos dočká prvního společného potomka s tenistkou Lucií Šafářovou.

Redakce serveru naopak považuje za téměř vyloučené, že rozvodový spor skončil rozhodnutím kanadského soudu. V takovém případě by totiž nejspíš následovalo odvolání a žádné společné prohlášení by Vondráčková a Plekanec nevydávali. Obě strany však o dalších detailech zarytě mlčí.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec