Jitka Boho opustila manžela: Odborník ví, co se jí honí hlavou!

Jitka Boho (za svobodna Válková) 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. září 2019 10:39

Jitka Boho před několika dny oznámila, že odešla od manžela Lukáše, důvod ale neuvedla, a tak se leckdo snaží tomu přijít na kloub. Odborník z oboru psychologie teď řekl, co se asi modelce honí hlavou.

Modelka a někdejší Česká Miss Jitka Boho minulý týden oznámila, že i s dcerou opustila manžela Lukáše. Důvody, které ji k tomu vedly, neuvedla, ačkoliv se o nich čile spekulovalo. Podle experta na lidskou psychiku se slovy „nemohla jsem jinak“ od svého muže jasně distancovala.

„Řada celebrit si udělá opravdu ošklivé věci, ale protože vědí, že praní špinavého prádla nikomu nepomůže, vydávají prohlášení, že se po vzájemné dohodě rozešli jako přátelé, i kdyby to bylo stokrát jinak,“ říká serverem extra.cz oslovený psycholog.

Odborník každopádně nevylučuje, že se modelka může dát s manželem znovu dohromady, což ostatně naznačovala i její kamarádka. „Zažil jsem již řadu na smrt rozhádaných párů, u kterých by to nikdo neřekl, ale stejně se opět daly dohromady,“ konstatuje.

Podle psychologa existují indicie, že její muž může dát vše znovu do pořádku. Kupříkladu si nezměnila jméno na sociální síti. Může to prý být náznak, že je stále ještě šance spory urovnat. „Některé další její statusy na mě působí tak, že se snaží dávat okatě najevo, jak už se přes všechno přenesla, vsadil bych se ale, že to není pravda,“ líčí psycholog, který je přesvědčený, že k rozvodu nakonec vůbec nemusí dojít.

Témata: Jitka Boho