Vondráčková a Plekanec: ROZVODOVÁ BITVA u konce?!

Tomáš Plekanec a jeho Lucie Šafářová a bývalka Lucie Vondráčková 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. září 2019 8:22 | Aktualizováno: 24. září 2019 14:55

Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec se po více než roce soudních tahanic s velkou pravděpodobností konečně rozvedli. Zpěvačka a hokejista vydali společné prohlášení, v němž sice slovo "rozvod" nepadlo, ale zdroje z jejich okolí mají jasno.

Rozvodová bitva mezi Lucií Vondráčkovou a Tomášem Plekancem se táhne od loňského srpna, kdy hvězdný manželský pár, který má dva syny, oznámil rozchod. Nyní to ovšem vypadá, že vlekoucí se spor, v němž se oba manželé oháněli právníky, došel k definitivnímu rozuzlení.

„Po roce vzájemného odloučení jsme se společně dohodli na ukončení všech našich sporů. Naše děti nesmí trpět definitivním rozpadem našeho vztahu, prosíme tak média o to, aby respektovala soukromí naše a našich dětí. Děkujeme za pochopení,“ uvedli Plekanec a Vondráčková ve společném prohlášení, pod které se oba podepsali.

Podle anonymního zdroje blesk.cz došlo v Kanadě, kam zpěvačka minulý týden odletěla, k rozvodu, ač toto slovo v samotném prohlášení chybí. „Naše společné vyjádření máte, ostatní je naše soukromá věc,“ řekla serveru Vondráčková.

Zatímco zpěvačka a herečka se po rozchodu soustředí především na výchovu dětí a vyloučila, že by kterýkoliv z mužů, kteří se objevili v jejím okolí, byl jejím partnerem, hokejista už má novou partnerku. S tenistkou Lucií Šafářovou se dokonce ještě letos dočkají miminka.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec