Jan Rosák překvapil: Po čtyřiceti letech konečně...

Rosák, Jan

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. září 2019 10:39

Moderátor a herec Jan Rosák (72) se rozhodl pro velký krok! I když je už 40 let šťastně ženatý, navlékl své manželce Jiřině opět (62) zásnubní prsten.

Ačkoli jsou Jan a Jiřina Rosákovi víc než čtyřicet let manželé, zasnoubení před svatbou úplně vynechali. Nyní se to ale rozhodli napravit! A pojali to opravdu vesele.

Poté, co se moderátor s manželkou vrátili z dovolené v Dubaji a Tunisu, uspořádali doma večírek při příležitosti Janových dvaasedmdesátých narozenin. Právě na této oslavě Rosák všechny zaskočil, když se během rozbalování dárků konečně zasnoubil se svou ženou!

„Pozvali jsme přátele a udělali jsme si s několika dalšími manželskými dvojicemi takové opožděné zásnuby. Uvědomili jsme si totiž, že jsme generace, co se v podstatě nezasnubovala. A chybělo nám to," prozradil Jan Rosák Sedmička.

Přiznal také, že to nebyl tak úplně jeho nápad! „Dámy se vlastně dohodly, že by se to mělo udělat, takže si pořídily závoje a prstýnky,“ popsal moderátor.

A akce to byla opravdu veselá! „Někteří z nás dokonce složili básně a recitovalo se tam. Hrálo se na kytaru, pilo se dobré víno a nakonec jsme se zasnoubili," prozradil Jan Rosák, který by ještě rád s manželkou zajel kvůli odpočinku do termálních lázní v Maďarsku.

Témata: Jan Rosák