Gabriela Koukalová: Po StarDance miminko?

Gabriela Koukalová s manželem Petrem 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. září 2019 10:40 | Aktualizováno: 23. září 2019 15:42

Gabriela Koukalová se rozhodla přijmout výzvu a po konci sportovní kariéry si vyzkoušet před televizními kamerami tanec v populární show StarDance. Nastane po soutěži konečně ten správný čas na miminko?

Někteří lidé našli díky StarDance životního partnera, naopak třeba Veronika Arichteva kvůli účasti v oblíbené televizní show odložila snažení o miminko na později. Jedna z letošních účastnic, biatlonistka Gabriela Koukalová o dítěti zatím ani moc nepřemýšlí.

„Všechno má svůj čas,“ svěřila se serveru blesk.cz. S partnerem Petrem je momentálně pět let, vztah navázali v létě roku 2014. O dva roky později se brali v nedostavěném gotickém chrámu v Panenském Týnci. Bývalá vrcholová sportovkyně říká, že se společně prakticky ještě nezastavili.

„Beru to tak, že nejvíc, co můžu od života dostat, je mít dítě a rodinu, a těším se na to. Ale přiznám se, že jsme se ještě nezastavili, stále se zabydlujeme. Nadto máme ještě pořád celkem čas a já bych si život po tom biatlonovém drilu také ráda chvilku užila,“ konstatuje někdejší úspěšná biatlonistka.

I proto se rozhodla přijmout nabídku České televize a účastnit se StarDance. Gabriela to ovšem musela s manželem zkonzultovat. „Přijdu za ním s tím, že bych ráda přijala tuhle nabídku, tak co on si o tom myslí. Většinou je v té otázce už daná i odpověď,“ vtipně dodává Koukalová.

Témata: Gabriela Soukalová