Lucie Šafářová: Tomáši, rozvod… a pak SVATBA?

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. září 2019 9:25 | Aktualizováno: 24. září 2019 19:05

Tomáš Plekanec se sice ještě nerozvedl s Lucií Vondráčkovou, přesto se nedá vyloučit, že s Lucií Šafářovou pomalu připravují svatbu. Zvlášť když těhotná tenistka o víkendu popíchla hokejistu pozoruhodným komentářem na sociální síti.

Tomáš Plekanec se sice stále ještě nerozvedl se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou, ale Lucie Šafářová, s níž čeká dítě, už bezpochyby plánuje společnou budoucnost sportovního páru. První na řadě je porod jejich prvního společného potomka, termín má tenistka v polovině prosince. Oba už však možná přemýšlejí i o svatbě.

Nastávající maminka to naznačila po víkendové akci, které se oba sportovci zúčastnili. „Děti si vybírali sporty na Wannado festivale a já si potvrdila, že zůstanu u tenisu,“ konstatovala tenistka s tím, že si vyzkoušela legendární tanec moonwalk. Následoval vzkaz pro Plekance.

„Příště tancuješ ty a víš kde,“ vzkázala Tomášovi. Přesný smysl těchto slov znají jen oni dva, každopádně nám ostatním se nabízí jednoduché vysvětlení. Na svatbách totiž patří první tanec novomanželům, a tak se nedá vyloučit, že Šafářová počítá s tím, že ji hokejista jednoho dne pojme za manželku.

Na cestě k oltáři každopádně stále stojí jedna velká překážka, a tou je nedořešený rozvod Plekance s manželkou Lucií Vondráčkovou. Zpěvačka minulý týden odletěla do Kanady, podle posledních informací právě kvůli právním záležitostem.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec