Lucie Borhyová narovinu: Třetí dítě?

Lucie Borhyová a Michal Smečka 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

23. září 2019 8:51 | Aktualizováno: 26. září 2019 4:31

Moderátorka Lucie Borhyová je také dvojnásobnou maminkou, každé z dětí má s jiným partnerem. Ani jeden z nich po jejím boku nezůstal, a tak se nabízí otázka, zdali Lucie nechce další dítě i se současným přítelem. Jaká je odpověď?

K oltáři jí sice ani jeden z mužů, kteří se objevovali po jejím boku, nedovedl, ale Lucie Borhyová přesto nemá důvod smutnit. Z předchozích vztahů má dvě krásné a zdravé děti – mladší dceru Lindu s kolegou Michalem Hrdličkou a staršího syna Lucase s řeckým podnikatelem Nikem Papadakisem.

V podnikatelských kruzích našla i svého současného přítele Michala Smečku, s nímž randí již tři roky. Podle webu extra.cz by se dokonce populární moderátorka zpravodajství nebránila třetímu potomkovi. „Nechávám tuhle otázku otevřenou. Uvidíme, co mi osud nadělí,“ řekla serveru.

„I v předchozích vztazích jsem se snažila nechávat si tyhle věci pro sebe, ale protože jsem známá osobnost, tak se to vždycky nějak provalilo. Nechci spojovat soukromí s prací. Nic netajím, ani k tomu nemám důvod, ale na druhé straně to nechci křičet do světa,“ dodala pro extra.cz.

Jediné partnerství Borhyové, okolo kterého nejsou žádné tajnosti, je letitá spolupráce s kolegou Reyem Korantengem. Televizní noviny společně uvádějí už neuvěřitelných 20 let.

Témata: Lucie Borhyová