Svatba? Lucie Bílá narovinu o vztahu se svalovcem Radkem!

Lucie Bílá a Radek Filipi 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. září 2019 19:55

Lucie Bílá už se v minulosti dvakrát vdávala, vždy šla nakonec podepsat rozvodové papíry. I proto je oblíbená zpěvačka ohledně svatby se svým nynějším přítelem Radkem dost vyhýbavá. Jak vidí budoucnost vztahu?

Lucie Bílá má za sebou dvě nepovedená manželství, proto se jí celkem příčí téma svatby se současným přítelem Radkem Filipim. Zvlášť když sama přiznala, že za hudebníka Stanislava Penka i kolegu Václava Noida Bártu se provdala, aniž by k tomu měla opravdu smysluplný důvod.

„Jednou to bylo ve zmatku a podruhé proto, že jsem chtěla, aby respektovali někoho, koho vedle mě nerespektovali. A to asi nejsou dobré motivace ke svatbě,“ prohlásila oblíbená zpěvačka před časem.

Tlak na její osobu i tak stále roste, ale Bílá evidentně nechce nic uspěchat. Do budoucna sice svatbu nevylučuje, už dříve ale uvedla, že ke štěstí v partnerském životě žádný papír nepotřebuje. Začátky vztahu se svalovcem přitom nebyly jednoduché.

„Nevěřila jsem tomu, utíkala jsem mu, kličkovala jako zajíc. On si mě ale stejně nenechal utéct a já po té zamilovanosti nebo okouzlení, které bylo na začátku, jsem tomu začala věřit. Od té doby, tedy dva roky, je to nádherné. Uvidíme, jak to bude dál,“ vzkázala dle iDNES.cz populární zpěvačka.

Témata: Lucie Bílá Radek Filipi