Slováčkova milenka Gelemová: Další provokace!

Lucie Gelemová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. září 2019 17:07 | Aktualizováno: 23. září 2019 0:47

Provokovat Lucie Gelemová umí, povídat by o tom mohla např. Dagmar Patrasová. Tentokrát ovšem výtvarnice a partnerka Felixe Slováčka dráždila především zájemce o výtvarná díla z vlastního ateliéru. Podívejte se sami.

Současná partnerka Felixe Slováčka Lucie Gelemová dráždí nejen jeho ženu Dádu Patrasovou, ale evidentně i zájemce o umělecká díla, pod kterými je podepsaná. Na sociální síti se totiž pochlubila provokativní fotkou, na které její výtvory poněkud ustoupily do pozadí.

V popředí snímku totiž ve smyslné póze leží na trávě sama výtvarnice oblečená do dvoudílných plavek žluté barvy. Takhle jinak Lucii vídá pouze známý hudebník, který má v poslední době kvůli mimomanželskému poměru jen samé potíže.

Jeho žena Dagmar mu totiž vyhrožuje rozvodem a právníky herečka hrozí i Gelemové, která reagovala stejnou kartou. Mezitím výtvarnice na sociálních sítích sdílí další fotky s Felixem. Naposledy si pár vyrazil do ruského Petrohradu.

Patrasová nedávno na jednu z „provokací“ Gelemové reagovala tvrzením, že Slováček uměleckou kariéru své milenky finančně dotuje. „Ona se zase potřebovala zviditelnit, protože už o ní zřejmě dlouho nebylo slyšet. Zřejmě zase bude mít výstavu, co jí manžel uspořádá,“ řekla Top Star magazínu.

Témata: Lucie Gelemová