Agáta Prachařová a rozvod: Rodinné prokletí?

Agáta Prachařová 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. září 2019 15:44 | Aktualizováno: 22. září 2019 18:34

První krizi ještě přečkali, teď už je ale manželství Prachařových podle všech indicií definitivně u konce. Zvlášť Agáta o rozvodech něco ví, její maminka Veronika Žilková se vdávala hned třikrát. Jaké zkušenosti si z toho modelka a moderátorka odnesla?

Agáta Prachařová se už podle všeho smířila s tím, že její manželství je v troskách. Důkazem budiž, že na sociálních sítích i v televizi opět vystupuje pod dívčím příjmením Hanychová, které má po otci Jiřím, bývalém manželovi své maminky Veroniky Žilkové. S rozvody mají tedy v rodině zkušenosti.

Modelka a moderátorka o tom ostatně na jaře mluvila v jednom z rozhovorů. „Máma bohužel neměla štěstí na moc spolehlivé manžele, takže jsme rodinu řídily my dvě. Říkám tomu produkce rodiny, prostě koordinování, aby všechno fungovalo,“ řekla v dubnu magazínu Rodina DNES.

Prachařová se v nynější těžké situaci bude muset obejít bez pomoci maminky. Žilková totiž žije v Izraeli, kde doprovází na diplomatické misi svého současného manžela Martina Stropnického. Pro Agátu to ovšem není nic nového.

„Je fakt, že obě naše slavné babičky jsou fajn, ale mohly by hlídat víc. Jenže jsou hodně vytížené,“ svěřila se na jaře a postěžovala si i obecně na chlapy, takže také na Jakuba Prachaře. Nedávno jej ovšem na dálku pochválila za to, jak si plní své povinnosti. Na záchranu manželství to ale stejně nevypadá.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař Veronika Žilková