Veronika Arichteva a radostná zpráva: Je čas na…

Veronika Arichteva 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. září 2019 15:05 | Aktualizováno: 22. září 2019 21:13

Veronika Arichteva o rozšíření rodiny zatím vždy jen mluvila a kvůli práci mateřství neustále odkládala. Teď už si ale řekla, že není na co čekat. Poté, co se spekulovalo, zdali už není těhotná, přišla s jasnou odpovědí.

Třiatřicetiletá herečka Veronika Arichteva opakovaně čelí dotazům, zdali už si nepřeje mít dítě. Loni dala přednost pracovním povinnostem, tančila v populární show StarDance a točila první film. Po skončení soutěže dostalo přednost divadlo. Teď už ale podle všeho nastal ten správný čas.

„Už je na čase se v životě trošku někam posunout,“ prohlásila v rozhovoru pro iDnes.cz. Jenže jistou překážku představují nasmlouvané závazky v divadle. Herečka ale věří tomu, že se dá skloubit jedno s druhým.

„Věřím, že kdybych si na pár měsíců odskočila, půjde to s nějakou alternací zvládnout a pak bych v nějaké míře zase naskočila zpět,“ doufá Arichteva. „Já se na mateřství hrozně těším, ale nechci se úplně vzdát práce. Pokud to půjde nějak skloubit, budu nejšťastnější,“ vysvětlila serveru.

Veronika v rozhovoru také objasnila, proč s manželem neudělali rozhodnutí už dříve. „Říkali jsme si, že půjdu do StarDance a potom už zvolním a budeme se konečně soustředit víc na rodinu. Do toho pak ale přišly Letní shakespearovské slavnosti, a takové nabídky se neodmítají. Můžu už přiznat, že hrát v Shakespearovi byl takový můj sen,“ dodala herečka.

Témata: Veronika Arichteva